"NEKA ŽIVI SRBIJA": Vučić poslao poruku građanima nakon zakletve (FOTO)

Novosti online

31. 05. 2022. u 12:43

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić položio je danas zakletvu u Skupštini Srbije, čime je počeo njegov novi petogodišnji mandat.

НЕКА ЖИВИ СРБИЈА: Вучић послао поруку грађанима након заклетве (ФОТО)

Foto: Novosti

Predsednik je nakon polaganja zakletve na svom Instagram profilu objavio fotografije sa današnjeg događaja i poslao poruku građanima.

- Neka živi Srbija - objavio je Vučić uz fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Predsednik Vučić je, nakon polaganja zakletve u Narodnoj skupštini, u obraćanju istakao da želi da bude predsednik svih i za sve i da će činiti sve u najboljem interesu Srbije.

- Ne postoji veća čast, obaveza, nema ni većeg ponosa od onog koji daje činjenica da vodiš svoju zemlju. Ni veće dužnosti da je sa ponosnom predstavljaš. Sve to i obavezu, dužnost, čast i ponos dobio sam od građana na izborima. Oni su izraz volje ubedljive većine koja je mene i najveći deo vas nanovo zadužila da svoj posao obavljamo, ne uvek i kako ta većina želi, već da činimo što je u najboljem interesu Srbije - naglasio je on.

Vučić je rekao da želi da bude predsednik svih i predsednik za sve, prvi po obavezama, zadnji po privilegijama, da radi više, da ne traži više za sebe, ali apsolutno sve za Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!