TRPIMO OGROMNU ŠTETU Vučić: Živeli bismo desetostruko bolje da smo uveli sankcije Rusiji

Tanjug

15. 05. 2022. u 10:33

ŽIVELI bismo desetostruko bolje da smo uveli sankcije Rusiji, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ТРПИМО ОГРОМНУ ШТЕТУ Вучић: Живели бисмо десетоструко боље да смо увели санкције Русији

Foto: Printscreen

Osamdeset dana smo izdržali, a cena koju plaćamo je ogromna", rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

- Ogromnu štetu trpimo sada i ni od koga ne tražim ni hvala, bilo bi lepo da je malo više bio fer ambasador Rusije kada o tome govori. Svejedno, ne tražimo i ne radimo to zbog njih nego zbog sebe, zbog poštenog odnosa prema sebi, svojoj zemlji i poštovanaj međunarodnog javnog prava. I znamo šta su sankcije i koliko su nefer i nepotrebne, rekao je Vučić.

- Trpimo strašno i mnogo neuvođenjem sankcija Rusiji i to hoću da ljudi znaju, poručio je Vučić.

- Sada bih vam rekao, nemam nikakvih iluzija - živeli bi desetostruko bolje samo da jesmo to uradili. Nismo to uradili zato što se ponašamo kao nezaivsna i samostalna zemlja, dodao je Vučić.

- Na sceni je s jedne strane potpuno licemerje Zapada, ali smo shvatili da ni kod Rusa principi ne postoje, princip jedino postoji kod Srbije, rekao je Vučić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar