MILO ĐUKANOVIĆ PERFIDNO ZBUNJUJE JAVNOST: Srbija kupila defanzivni sistem, on kaže da ga to brine

Novosti online

12. 04. 2022. u 16:42

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović tvrdi da se Srbija naoružava iz zemalja koje se "pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a".

МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПЕРФИДНО ЗБУЊУЈЕ ЈАВНОСТ: Србија купила дефанзивни систем, он каже да га то брине

Foto Tanjug

Dodao je da naoružavanje uvek brine i ono govori o tome da je pojačan osećaj ugroženosti u Evropi. Ipak, Đukanović je prećutao činjenicu da je Srbija kupila defanzivni kineski sistem FK-3, a ne oružje kojim bilo koga ugrožava.

Predsednik Severne Makednije Stevo Pendarovski, s kojim se Đukanović sastao, kazao je da nema procenu da je Srbija za njih bezbednosna pretnja.

Podsećamo, na sličan način AP je pokušao da predstavi da se Srbija naoružava, iako je naša zemlja nabavila PVO sistem koji donosi samo bezbednost srpskog neba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (10)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom