MALI I BOSNIĆ: Naš program se zasniva na daljem ekonomskom rastu (VIDEO)

Novosti onlajn

22. 03. 2022. u 20:23

KANDIDATI na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Siniša Mali i Milan Bosnić gostujući u predizbornoj emisiji na TV Pink istakli su glavne tačke političkog programa.

МАЛИ И БОСНИЋ: Наш програм се заснива на даљем економском расту (ВИДЕО)

FOTO: SNS

- Srbija je u poslednjih 10 godina od zemlje koja je bila na ivici bankrota postala najbrže rastuća ekonomija u Evropi. Golim okom možete da vidite da se gradi i radi na svakom koraku, otvaraju se nova radna mesta, otvaraju se nove fabrike, grade se brze pruge, grade se kilometri auto-puta. Naš program se zasniva na daljem ubrzanom ekonomskom rastu i razvoju naše zemlje, na podizanju životnog standarda građana Srbije kroz podizanje plata i penzija, na daljoj izgradnji infrastrukture, borbi za čistiju i zeleniju Srbiju, ali takođe i borbi za mir i stabilnost - rekao je Mali.

- Cilj politike Srpske napredne stranke je nastavak ekonomskog razvoja, to je zapravo nastavak ispunjenja plana povećanja zaposlenosti, nastavak ispunjenja plana dovođenja velikih firmi, da otvaraju razvojne centre u Srbiji. Nastavak pravljenja strukture da domaće firme mogu da rade, da razvijaju i izvoze svoje proizvode i usluge na regionalno i svetsko tržište. Kada se ekonomija osnaži, mladi ljudi će ostajati u Srbiji jer neće morati da traže zaposlenje u inostranstvu, nego će u Srbiji biti dovoljno prilika da svako radi i stvara za sebe - rekao je Bosnić.

BONUS VIDEO:

ANA BRNABIĆ U ŽELEZNIKU: Građani dočekali premijerku Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!