SRBIJI NE TREBA NI KOMIČAR NI "MAJDAN"! Sociolog Bojan Panaotović povodom izjave Nataše Kandić o predsedničkim kandidatima

V. N.

21. 03. 2022. u 08:32

SOCIOLOG Bojan Panaotović osvrnuo se na izjavu direktorke Fonda za humanitarno pravo Nataše Kandić koja je, govoreći o ponudi kandidata za predsedničke izbore u Srbiji, ustvrdila da je ona loša jer nijedan od kandidata ne priznaje " realnost" da je Kosovo nezavisna država od 1999. godine.

СРБИЈИ НЕ ТРЕБА НИ КОМИЧАР НИ МАЈДАН! Социолог Бојан Панаотовић поводом изјаве Наташе Кандић о председничким кандидатима

Foto: KCNS

- Ne uviđajući sopstveno političko slepilo koje joj ne da vidi da *Kosovo nema stolicu u UN, da nije članica EU, Partnerstva za mir, NATO, Interpola i niza drugih međunarodnih organizacija, da ga ne priznaje pet članica EU niti dve stalne članice SB UN, Kandić se obrušila na sve pretendente na mesto na Andrićevom vencu! - primetio je Panaotović.

Ipak, dodaje on, nije ovo najgora stvar koju smo mogli da čujemo. Nezadovoljna stranačkim prvacima, borkinja za ljudska prava naglasila je da je Srbiji potreban komičar, iz čega se jasno može zaključiti da bi za Srbiju idealan scenario bio ukrajinski!

- Videli smo politički rasplet u zemlji u kojoj je komičar preuzeo konce u svoje ruke. Izjava gospođe Kandić sjajno korespondira sa prekjučerašnjim apelom Janoša Bugajskog da je Srbiji potreban Majdan. Javnost u Srbiji mora da zna da postoje oni koji joj žele, rade i pripremaju komičare i majdane. Problem je u tome što se takve stvari ne završavaju smehom, nego tragedijom! Građani i rukovodstvo moraju biti čvrsti i odlučni da ovakav scenario ne dozvole i sačuvaju mir i stabilnost u Srbiji – zaključio je Panaotović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

MIŠIĆ NA BREGALNICI: Kako je albanska pobuna penzionisala Žuću