RAMUŠ Haradinaj izjavio je sinoć za TV Dukađini da će Beograd biti bombardovan ako samo jedan srpski vojnik uđe na Kosovo i Metohiju.

Komentari (26)

Moskva

10.03.2022. 11:39

Београд ће пре или касније свакако бити бомбардован. Тако стоји у њиховим плановима и агенда то намеће као сигуран исход. Пошто је то извесно битно је под којим околностима ће то да се деси. Важно је да то буде у духу традиције и слободарских тежњи Срба. Значи ако већ мора да се деси да то буде због исправних становишта, заштите народа, државе и свих вредности које једна држава подразумева. Иако будемо понизни и сервилни опет ће доћи нешто што неће народ пристати и онда ћемо имати поред свега и унутрашњи сукоб.

posmatrac iz daleka

10.03.2022. 11:42

Zar ovaj ne robija jos. Ali ovo sto rese - to ce ici ovoga puta malo teze.. Nece vise niko da bombarduje Beograd i Srbiju a da ne oseti zestoke posledice sam.

Miki

10.03.2022. 12:27

Mozda a mozda se nesto promeni posle ovoga i nato vise ne bude.Mozda odluce da americka hegemonija nije nikom dobro donela pa veliki otkazu vise poslusnost ovom monsrumu?..Ehhh moji siptari,godine prolaze a vi u sve goroj situaciji!!!