ŠAPIĆ SA GRAĐANIMA: U svakom parku u Beogradu trebalo bi da postoji poseban deo ograđen za kućne ljubimce

Novosti onlajn

03. 03. 2022. u 14:28

U SVAKOM parku u Beogradu trebalo bi da postoji poseban deo ograđen za kućne ljubimce i mislim da bi to mnogo značilo svim građanima, jer ne verujem da postoji normalan čovek koji ne voli životinje, poručio je Šapić.

ШАПИЋ СА ГРАЂАНИМА: У сваком парку у Београду требало би да постоји посебан део ограђен за кућне љубимце

Foto: SNS

- Ima onih ljudi koji ih manje vole ili ih se prosto boje. Zato ćemo pokušati da uvedemo „pet zonu“ kao jedan od standarda u parkovima. Sa druge strane, potrudićemo se da rešimo pitanje pasa lutalica, da na ulicama nemamo više pse o kojima niko ne brine - poručio je prvi na listi „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“ Aleksandar Šapić. 

Foto: SNS

Istakao je da bi trebalo podići standarde i u azilima i obezbediti dobre uslove u kojima psi mogu da nastave normalan život, kako bismo otklonili rizik da pas koji je napušten, promrzao ili bolestan, dođe u situaciju da ugrozi nekog na ulici.

- Moramo prvo da rešimo pitanje azila, da li pravljenjem novih ili proširivanjem kapaciteta postojećih. Takođe, insistiraćemo na primeni zakona po kome svaki pas mora da bude sterilisan, čipovan, kao i da samo zvanično registrovane odgajivačnice mogu da se bave odgajanjem pasa - zaključio je Šapić.

BONUS VIDEO: 

ŠAPIĆ PORUČIO: Voleo bih da u naredne četiri godine u Beogradu uradimo između 80 i 100 parkova

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)