BROJNI POPUSTI, BESPLATNI PROGRAMI I SADRŽAJI: Beogradska kartica neizbežan i sastavni deo svakog domaćinstva

Novosti online

27. 02. 2022. u 14:14

SIGURAN sam da će „Beogradska kartica“ za nekoliko godina biti neizbežan i sastavni deo svakog beogradskog domaćinstva, da će je Beograđani nositi pored lične karte i čuvati kao nešto zaista vredno.

БРОЈНИ ПОПУСТИ, БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ И САДРЖАЈИ: Београдска картица неизбежан и саставни део сваког домаћинства

Foto: SNS

- Zahvaljujući njoj će svaka beogradska porodica na godišnjem nivou moći da uštedi i preko 10.000 evra- poručio je Aleksandar Šapić, prvi na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“.

Šapić je istakao da se ovakva kartica već deset godina izrađuje na Novom Beogradu i da putem nje Novobeograđani ostvaruju pravo na brojne popuste, besplatne programe i sadržaje, koje im obezbeđuje opština.

- Milsim da, kao što su Novobeograđani dobili Novobeogradsku karticu, isto to zaslužuju i Beograđani. Ako građani budu dali poverenje listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“, na isti način ćemo, kao što smo napravili Novobeogradsku karticu, napraviti i Beogradsku karticu. Naravno, ovoga puta sa daleko većim mogućnostima koje nam pruža uprava grada Beograda. Beograđani će zahvaljujući toj kartici moći da koriste na desetine raznoraznih programa koje ćemo obezbeđivati- rekao je Šapić.

Naglasio je da to podrazumeva popuste prilikom kupovine, ali i raznih drugih aktivnosti, delatnosti i usluga koji su neophodni za jedan normalan život.

- Od korišćenja sportskih centara, bazena, besplatnih predstava, koncerata i još puno toga. Pored toga će imati značajne popuste širom beogradskih radnji, od robe široke potrošnje, preko sportskih radnji, moći će da posećuju mnoge kulturne događaje. Siguran sam da ćemo, kao što smo uspeli na Novom Beogradu, na nivou grada, Beogradsku karticu napraviti još boljom i kvalitetnijom- zaključio je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)