VUČIĆ O BATINAŠU IZ ŠAPCA: Siguran sam da tužilaštvo radi svoj posao

Tanjug

07. 12. 2021. u 13:39

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje da nadležno tužilaštvo radi svoj posao kada je reč o batinašu koji je pokušao da ubije bageristu na mostu u Šapcu.

ВУЧИЋ О БАТИНАШУ ИЗ ШАПЦА: Сигуран сам да тужилаштво ради свој посао

Foto: Tanjug

Taj batinaš, rekao je Vučić, nije samo pesnicama pokušao da ubije čoveka koji je upravljao bagerom, već je nosio i gvozdeni čekić.

- Siguran sam da će tužilaštvo to da ispita - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li je upoznat dokle se stiglo u tom slučaju.

Predsednik je rekao da je u subotu tokom njegove posete Jadru i razgovoru sa meštanima tamo bilo i članova SNS-a koji su, kaže, prema njemu bili najoštriji.

- Kada se obraćate običnim ljudima morate o njihovim interesima da vodite brigu, za razliku od onih koji o njima nisu vodili brigu - rekao je predsednik.

Sa njima će se, dodao je, o svemu konsultovati, pa i o Zakonu o eksproprijaciji.

Govoreći o policiji na protestima, predsednik je rekao da ne može da pohvata da li mediji žele ili ne žele prisustvo policije.

Njegov utisak je, kazao je, da neki žele kako bi učesnici protesta mogli da im prilaze sa ružom kao u onim, kako je kazao, idiotskim filmova 90-ih godina i obojenih revolucija.

- Ne prizivajte državu da vam pomaže u kršenju zakona- ponovio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna