AKADEMIK POZIVA NA NASILJE: Želi da sruši sedište televizije Pink

Novosti online

04. 12. 2021. u 12:13

PROF. Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Dušan Teodorović napisao je na Tviteru da treba srušiti sedište TV Pink.

АКАДЕМИК ПОЗИВА НА НАСИЉЕ: Жели да сруши седиште телевизије Пинк

Foto: Printskrin

- Pre godinu dana sam, u televizijskoj emisiji, rekao da "Pink" mora da bude srušen bagerom. Gebelsovska propaganda me je, posle toga, danima razapinjala na krst. Da ponovim, danas: Jednog dana, sedište "Pinka", kao jedan od simbola zla, mora da bude srušeno, kao Šilerova - napisao je Dušan Teodorović.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je svojevremeno da je "tužno što je Teorodović akademik".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (16)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!