VLADIMIR ORLIĆ: Tajkunska banda u paklenom pohodu na svakoga ko se preziva Vučić

Novosti online

01. 12. 2021. u 13:53

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić, reagovao je na navode pojedinih medija o navodnom angažmanu sina predsednika Srbije Danila Vučić kao menadžera mladog fudbalera u Italiji.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ:  Тајкунска банда у пакленом походу на свакога ко се презива Вучић

Foto: SNS

Rešila banda mafijaška i tajkunska da svojom prljavštinom kidiše na sina Aleksandra Vučića, ponovo da mu život svojim bolesnim lažima sadistički uništava – i na rođendan.

U paklenom pohodu do uništenja svakoga ko se samo preziva Vučić, pod ruku se uhvatili sa pedofilom koji koljaču Belivuku šapuće da ga mnogo voli.  I sa tajkunčinama lopovskim Đilasom i Šolakom, sa čijih platformi za masovno trovanje bestijalne gadosti prskaju na sve strane, kao i sa svim njihovim moralnim Marinikama i sličnim slugeranjama što žive od tajkunskih "pozajmica" na račun jednog unesrećenog i do kostiju opljačkanog naroda. Pravo se društvo skupilo, da pokaže još jednom koliko su u svom zverskom naumu – svi isti.

Jesu li se onda svi zajedno i "konsultovali" oko ove poslednje gadosti sa advokatom koljača i konsiljerem ubica, kad već jednom priznaše da su na redovnoj vezi? Je l' im i najnoviju turu laži na račun mladića kom ni najmanji greh nisu uspeli da pronađu, a kopali su onoliko mesecima, osmislio dripac koji je već snimljen kako lažne optužbe na račun Vučića dogovara sa svojim "klijentima" zlikovačkim?

Ili su sve opet odradili oni njihovi "operativci" koji su nedužnog momka, ali i druge članove porodice Vučić, već progonili i uhodili, crtali im mete na čelu, uništavali kampanjski i po prljavom zadatku? Ili ipak zasluge za ovo divljanje idu zlikovcima sa Đilasovog "portala", što se već junački proslavio kao megafon za pretnje poslate sinu predsednika Srbije iz Centralnog zatvora? I je li dovoljno dilera, ubica, prljavim i krvavim novcem zadojenih zlotvora moralo da pripomogne? Koliko god da se smeća tu upreglo, a sigurno se sve međusobno usput "izljubilo" kako znamo da banda mafijaška ume i "voli" – malo vas je, bednici, da Aleksandra Vučića i Srbiju pomerite i za pedalj. Neće kanalizacija nikad više na grbaču ljudima, to vam je Aleksandar Vučić već stavio do znanja, a to isto vam sada narod – obećava. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)