VUJADINOVIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆA: Iza napada na predsednika Srbije ne stoji jedan poslanik iz RS već čitav sistem

Novosti online

31. 10. 2021. u 20:16

REAGOVANjE Milimira Vujadinovića, narodnog poslanika i predsednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu, a povodom napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane poslanika iz Narodne skupštine Republike Srpske, Nebojše Vukanovića.

ВУЈАДИНОВИЋ О НАПАДИМА НА ВУЧИЋА: Иза напада на председника Србије не стоји један посланик из РС већ читав систем

Foto: SNS

Reagujući na ove napade, razmišljao sam da li je uopšte dostojno na isti list papira staviti ime Aleksandra Vučića i Nebojše Vukanovića.

Međutim, sada je već evidentno, da iza napada na srpskog predsednika i Srbiju, ne stoji jedan poslanik iz Republike Srpske, koji je odavno izgubio svaki politički kredibilitet, već čitav sistem, u kome je on mali deo, a čiji centar se nalazi u inostranim političkim krugovima.

Da nije tužno i zabrinjavajuće, bilo bi zabavno posmatrati kako istovremeno, napadi na srpskog predsednika i državu, teku iz Hrvatske od strane antisrpskih medija i lažnih svedoka iz prošlosti, iz Sarajeva od strane ostrašćenih lidera sarajevske političke čaršije, zatim šiptarskih političara sa Kosova i Metohije a evo sada i od nekih delova srpskog političkog spektra, oličenog u Nebojši Vukanoviću.

Ništa Vukanović novo izneo nije i odavno je poznato da se Aleksandar Vučić, veoma često sastaje sa američkim predsednicima poput Trampa i Klintona ali i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i kineskom predsednikom Si Đinpingom i to više puta nego svi regionalni lideri zajedno. Međutim, odavno je svima upućenim poznato i to, da se Nebojša Vukanović, sastaje sa tužiocima i sudijama u brojnim parnicama, u kojima uglavnom biva pravosnažno osuđen zbog brojnih laži i uvreda koje iznosi na račun pojedinaca ali na žalost, veoma često se sastaje i sa predstavnicima inostranih ambasada i centara moći.

Kao dokaz ove tvrdnje, stoji i činjenica da je njegov napad na Aleksandra Vučića, usledio neposredno nakon razgovora i sastanaka sa predstavnicima stranih država a sve uz neviđenu podršku i oduševljenje medija iz Federacije BiH, koji su pod direktnom kontrolom Bakira Izetbegovića i sličnih.

Što se tiče pobede nad Aleksandrom Vučićem, u kojoj Nebojša Vukanović toliko žarko želi da učestvuje, svima je jasno da je to pusti san jednog nedoraslog i frustriranog političara, jer tu pobedu nisu odneli ni mnogo veći i moćniji, bez obzira na ogromni novac i podršku koju dobijaju iz inostranstva, a koje sve više priželjkuje i dobija i Nebojša Vukanović.

Bez obzira na sva nastojanja Vukanovića, Izetbegovića, Komšića i ostalih Aleksandar Vučić i majka Srbija će nastaviti da pomažu srpski narod u Republici Srpskoj i Federaciji BiH i nastaviće da pomažu srpsko jedinstvo istog naroda sa obe strane Drine.

Na kraju, više je nego očigledno, da je srpski narod na Balkanu dobio novog Aleksandra ujedinitelja, oličenog u Aleksandru Vučiću, a srpski narod u BiH svog Željka Komšića oličenog u Nebojši Vukanoviću.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!