PREDSEDNICA lažne države Vjosa Osmani u intervjuu za Kanal 10 navela je između ostalog da "(tzv.) Kosovo neće menjati Ustav kako bi uspostavilo Zajednicu srpskih opština, i da je Srbija kancer Evrope".

Komentari (5)

Dragan Dubonjac

27.10.2021. 12:46

Svašta ovakvim individuama pada na pamet. Ako je ko kanzer evrope onda su to "osobe" kao ova. Oni i neznaju da su politički idioti ili u još gorem slučaju pijuni u šahovskoj partiji velikih. Uostalom šiptari nisu ništa naučili iz slučaja Afganistan.

Smiljana

27.10.2021. 13:23

Mirdita dobar dan u Beogradu svake godine, a ti ovako vraćaš!? Molim se da se i ti i drugi tvoji istomišljenici urazumite i ne služite se lažima i klevetama. Naš narod kaže: Ko laže taj i krade, a ko krade taj hoće i da ubije. Zato ne lažite i ne kradite, jer nema dve istine. Zaustavite se i ne srljajte u propast, jer pohlepa nikom dobro nije donela. Laž je najveće zlo, a istina apsolutno dobro, laž vodi u smrt, a istina u život. Zapamtite već jednom, Kosovo je Srpska Sveta Zemlja.

Sljiwoo

27.10.2021. 13:56

Da a vasa "takozvana drzava" najznacajniji proizvodac "materija za uzivanje" sa dobro organizovanom mrezom "poslovnih menadera" koji truju li truju po citavoj Evropi..