STRAŠNA IZJAVA VJOSE OSMANI! "Srbija je kancer Evrope, ZSO bi bila nova Republika Srpska"

Novosti online

27. 10. 2021. u 11:52

PREDSEDNICA lažne države Vjosa Osmani u intervjuu za Kanal 10 navela je između ostalog da "(tzv.) Kosovo neće menjati Ustav kako bi uspostavilo Zajednicu srpskih opština, i da je Srbija kancer Evrope".

СТРАШНА ИЗЈАВА ВЈОСЕ ОСМАНИ! Србија је канцер Европе, ЗСО би била нова Република Српска

Foto: Jutjub/Al Jazeera Balkans

Kako je Osmani istakla, "niko u regionu ne želi ZSO koja bi bila nova Republika Srpska".

- U najboljem slučaju to može biti NVO organizacija - rekla je Osmani. 

Ona je i ponovila ono što je navela u Savetu bezbednosti UN - da je "Srbija kancer Evrope zbog destabilizujuće uloge u regionu" 

- Srbija nije zainteresovana za mir, niti za rešavanje pitanja nestalih, i ne namerava da postigne dogovor sa (tzv.) Kosovom - rekla je Osmani.

(Kosovo Online)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: "TAJ ĆE SNAJPER NAŠ DA BUDE!" - Pogledajte kako su mladi Srbi dočekali smenu straže ROSU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)