MITROVIĆ I LAZAREVIĆ: Uz pune tribine do nove pobede u Evroligi

Tanjug

21. 10. 2021. u 16:18

KOŠARKAŠI Crvene zvezde Luka Mitrović i Stefan Lazarević kažu da će koncentracija biti ključan faktor u duelu sa berlinskom Albom u Evroligi.

МИТРОВИЋ И ЛАЗАРЕВИЋ: Уз пуне трибине до нове победе у Евролиги

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Zvezda sutra od 19 sati dočekuje nemački tim petom kolu Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić".

Luka Mitrović: Uz pune tribine do nove pobede

- Očekuje nas jedan kvalitetan tim, koji ima dosta problema sa povredama na početku sezone i zbog toga je bilo dosta oscilacija u njihovim rezultatatima i igri. To je svakako tim koji, ako mu se dozvoli da igra kako ume, može da napravi problem svakoj ekipi, pa tako i nama. Fokus 40 minuta, pre svega u odbrani, da iskoristimo sve njihove slabije strane u skraćnoj rotaciji. Nadam se da ćemo pred punim tribanama doći do nove pobede - rekao je Mitrović.

Crveno-beli su posle gustog raspored imali nešto dužu pauzu bez utakmica.

- Svakako je prijalo posle četiri-pet mečeva u sedam dana. Odmorili smo, napunili smo baterije koliko-toliko i imali prvi-drugi put u sezoni da spremimo meč kao ljudi. Svakako orni dočekujemo sutrašnji mec - zaključio je centar crveno-belih.

Njegov saigrač Stefan Lazarević ističe da je tim na pravi način iskoristio pauzu.

- Izašli smo iz nekog teškog perioda i iskoristili smo da se rehabilitujemo, odmorimo i pripremimo za meč. Alba je nezgodna ekipa godinama unazad, čija se igra bazira na velikoj slobodi i individualnoj slobodi igrača. Moramo da anulirmao sve njihove prednosti, da individulano pružimo otpor svakom igraču i da budemo fokusirani i spremni da odgovorimo na njihovu igru - poručio je Lazarević i dodao:

Stefan Lazarević/FOTO:KK Crvena zvezda

- Ključ pobede je fokus kroz celu utakmicu i jaka odbrana. Da otvorimo dobro utakmicu, igramo na našem terenu i da to pokušamo da gradimo svih 40 minuta. Ja se nadam da će to biti dovoljno za pozitivan ishod - zaključio je Lazarević.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada