HAOS U KOSOVSKOJ MITROVICI SE NASTAVLJA: Gore automobili, Srbi odgovorili na upad policije lažne države (VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2021. u 11:35

VIŠE automobila je oštećeno, a jedan je zapaljen u Severnoj Mitrovici na raskrsnici između Srednje tehničke škole "Mihailo Petrović Alas" i Bošnjačke mahale, nakon jutrošnjeg upada policije tzv. Kosova u grad.

ХАОС У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ СЕ НАСТАВЉА: Горе аутомобили, Срби одговорили на упад полиције лажне државе (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Vecernje novosti

Kako se može videti na snimku, u blizini mosta ima i zapaljenih automobila, a na pojedinim lokacijama je gust dim. Mobilne mreže su jedno vreme bile u prekidu.

Pripadnici policije tzv. Kosova za ekonomski kriminal i carine, praćeni jedinicama ROSU, zatvorili su više prodavnica u severnom delu Kosovske Mitrovice i okolnim mestima i na taj način izazvali reakciju žitelja tog grada, koji su kamionima i vozilima blokirali pojedine gradske ulice i raskrsnice.

Pripadnici interventne jedinice kosovske policije nalaze se i u susednoj opštini Zvečan.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)