NIKAKVE evakuacije američkog obaveštajca iz Srbije nije bilo, i svi napisi o tome isključivo su u funkciji medijskog rata koji SAD vode protiv Ruske Federacije, a u koji pokušavaju da uvuku i našu državu.

Komentari (10)

UBIJA IH NJIHOV RFE

30.09.2021. 09:20

RFE (Radio slobodna evropa) osnovan u Nemackoj od strane americkih tajnih sluzbi, po nacistickom modelu Jozefa Gebelsa, da siri propagandu u istocnu evropu, posle pada berlinskog zida, seli se iz Minhena u Prag, i nastavlja dalje sa propagandom ka istoku. Ostalo mi je u secanju delovanje te nacisticke propagande, za vreme rata u Jugoslaviji devedesetih, gde su prednjacili srpski izrodi, a jedan se od njih prestavljao imenom Rade Radovanovic. Nadam se da ce Rusija potpuno zabranit emitovanje te nacisticke propagande, pa nakar to bilo i sa pojacanim radio talasima.

milovan

30.09.2021. 10:40

Pa zar ima netko tko moze poverovat kada oni nesto kazu.??? Pa setite se kada su govorili o Sadamu.??!!!Laz Kada su govorili o Gadafiju.!!!??/Laz Kada su govorili o Srbima i Srbiji.!!! Lazi Bilo gde i bilo kada,uvek lazi

Koka

30.09.2021. 10:41

Американци као и Шиптари селективно их неко трује и убија микро таласима...Иста школа али не пролази више.

Miljan J

30.09.2021. 17:14

, to su opasne frekvencije. I sta se sad desava? Ta psiholoska bomba odjedanput pukne... onda meni izadje milion ljudi na ulice! Sta ja onda da radim!? Sta da radim, bre

mmmsmsmsm

01.10.2021. 17:15

Zašto ne može da se glasa na vašem sajtu? Ispravite to. A što se tiče ove glasine, mora da je mnogo podgrevao picu u mikrotalasnoj pa mu se obilo o glavu. Napala ga besna mikrotalasna pećnica.