NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE: Razumemo zašto su Vučić i Vulin obustavili donošenja zakona o unutrašnjim poslovima

Novosti onlajn

23. 09. 2021. u 18:13

VESELIN Nikolić, predsedavajući Predsedništva Nezavisnog sindikata policije, reagovao je na povlačenje iz procedure izrade Nacrta zakona o unutrašnjim poslovima

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ: Разумемо зашто су Вучић и Вулин обуставили доношења закона о унутрашњим пословима

Foto: I. Mitić

- Nezavisni sindikat policije ističe da je od samog početka plana izrade Nacrta zakona o unutrašnjim poslovima uzeo aktivno učešće u njegovoj izradi. 

Kao najveći i najrelevantniji sindikat policije bili smo deo radne grupe za izradu Zakona, a neki od naših predloga su uvršteni u sam nacrt zakona.

Takođe, iznosili smo i određene primedbe na nacrt zakona od kojih su neke prihvaćene.

Nažalost, nekima nije bilo u interesu da se pojačano zaštite interesi i prava građana i policije.

Nezavisni sindikat policije podržava državno rukovodstvo i razumemo razloge predsednika Vučića i ministra Vulina za obustavljanje donošenja zakona.

Verujemo da će Zakon o unutrašnjim poslovima, ipak, biti donet u nekom narednom periodu, jer građani Srbije i pripadnici policije zaslužuju da budu bezbedniji i sigurniji. A, takođe verujemo da  ćemo kao jedini reprezentativni sindikat uspeti da popravimo i ono malo što smatramo da je trebalo pipraviti u nacrtu zakona - izjavio je Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima