OVO JE MEDIJSKI LINČ ČLANOVA PORODICE VUČIĆ Selaković: Smeta im i to što se Danilo viđa sa porodičnim prijateljima

Novosti online

03. 09. 2021. u 15:04

KAO ŠTO sam nedavno i predvideo, bizarni napadi tajkunskih medija na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nastavljaju se pojačanom žestinom, i danas Đilasovoj propagandnoj mašineriji smeta čak i kad se Danilo Vučić viđa sa porodičnim prijateljima - rekao je član predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković.

ОВО ЈЕ МЕДИЈСКИ ЛИНЧ ЧЛАНОВА ПОРОДИЦЕ ВУЧИЋ Селаковић: Смета им и то што се Данило виђа са породичним пријатељима

Foto P. Milošević

- Danilo Vučić, koji se, zamislite sramote, fotografisao sa grupom uglednih kuvara, među kojima je i Tomaž Kavčič, veliki prijatelj Srbije i njen počasni konzul u Sloveniji, ali i porodični prijatelj Vučića, uskoro će izgubiti pravo da se pojavi bilo gde u javnosti, a da ga ne razapinju Đilasova piskarala - dodao je on i poručio:

- Nijednom građaninu Srbije, pa ni sinu predsednika Vučića, ne sme biti uskraćeno pravo na zaštitu od progona, a ovo što se događa je najblaže rečeno medijski linč članova predsednikove porodice. 

Selaković je naglasio da će se lično boriti protiv nastojanja da se jednom mladom čoveku uskrati pravo da postoji i diše. 

- I ovom prilikom poručujem tajkunskoj propagandnoj mašineriji da ću se i ja lično i stranka kojoj pripadam, a verujem i svi građani koji podržavaju predsednika Vučića, svim snagama boriti protiv nastojanja da se jednom mladom čoveku uskrati pravo da postoji i diše. 

- Naglašavam još jednom da krajnja meta ovakvih suludih napada nije Danilo Vučić, već njegov otac, koji je Srbiju vratio u red snažnih, samostalnih i slobodnih država, i koji je zbog toga trn u oku, ne samo tajkunima, već i svim drugim neprijateljima uređene i uspešne Srbije - zaključio je Nikola Selaković.

BONUS VIDEO:

JA SAM UBEĐEN DA JE VUČIĆ RAZOČARAN: Orlić duhovito odgovorio na reči Dragana Đilasa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna