SRBIJA SE NE VRAĆA U PROŠLOST! Mali osudio napade na decu predednika Vučića

Novosti online

28. 08. 2021. u 12:36

MINISTAR finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali izjavio je da je zastrašujuća kampanja koja se vodi protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice i poručio da su napadi na decu predsednika apsolutno neprihvatlji.

СРБИЈА СЕ НЕ ВРАЋА У ПРОШЛОСТ! Мали осудио нападе на децу предедника Вучића

K.Mihajlović

- To govori o stepenu mržnje, o redu tih neistomišljenika, koji su ranije vodili zemlju. Govorim o Draganu Đilasu i ostalima - rekao je Mali i apelovao na predstavnike opozicije da ne napadaju decu. 

- Srbija se ne vraća u prošlost, Srbija se neće vratiti u vaše vreme gde vi uzimate pare pa ih odnosite u Hongkong, Mauricijus... - rekao je Mali. 

Upitao je šta je to, kako je rekao, Vučić nekome pogrešno uradio da bi zaslužio da mu neko napada decu i istakao da se Vučić bori za Srbiju svaki dan, obilazi sela, gradove, pomaže ljudima, gradi puteve, kanalizacije, a istovremeno raste prosečna i minimalna zarada. 

Mali je rekao da Vučić ima podršku najvećeg broja građana Srbije i njegovu i poručio Vučiću da se nada da će on, kako je naveo, "imati snagu i energiju da nastavi dalje i sačuva svoju decu od ludila opozicione stranke".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!