NEDIMOVIĆ DEMANTOVAO PRIČU O BOŽETIĆIMA: Samo u jednom tekstu objavljene četiri laži - ministar dostavio dokaz

Novosti online

19. 08. 2021. u 19:10

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović demantovao je navode da je 2019. godine bio u Božetićima, kao i da sredstva za vodovod u tom selu nisu obezbeđena.

НЕДИМОВИЋ ДЕМАНТОВАО ПРИЧУ О БОЖЕТИЋИМА: Само у једном тексту објављене четири лажи - министар доставио доказ

Foto N. Fifić

- Nikakav problem nije da ne znate, ali je u borbi za istinu, ko god se borio za nju, važno da pokažete da vam je do istine i stalo. Posebno to važi za medije koji kao prvi svoj princip iznose istinito i nezavisno novinarstvo, iako je praksa nažalost potpuno drugačija. Samo u jednoj vesti objavljene su četiri čiste laži - navodi Nedimović demantujući vest sa portala Nova.rs i dodaje:

- U tekstu koji se odnosi na pitanje vodovoda u selu Božetići, a koje smo baš po tom pitanju nedavno i naveli kao mesto investicije u vodovod, navode se sledeće laži:

  • Apsolutno je netačno da sam 2019. godine bio u Božetićima. Istina je da sam bio 29.05.2020. godine.
  • Laž je automatski i da sam pre dve godine obećao novac, već baš tom prilikom prošle godine, dakle 29.05.2020. godine.
  • Takođe je laž da novac nikad nije obezbeđen. U skladu sa najavom koju sam i istakao pre nekoliko dana na temu vode, juče je doneto rešenje o zajedničkoj investiciji sa Novom Varoši vrednoj 45 miliona dinara samo za ovu godinu, jer je toliko maksimalno moguće i fizički realizovati radova na terenu do kraja 2021. godine.
  • Poslednja, ali ništa manje bestidna laž je da ne dajem svoj broj telefona. Gotovo svakom poljoprivredniku sa kojim sam se sreo sam i dao svoj broj telefona i apsolutno se svakom javljam, sa izuzetkom kada sam na sednici Vlade ili skupštinskoj sednici".
  • Nedimović je priložio i dokaz da je u Božetićima zaista bio, kako i rekao, 29. maja 2020. godine.

    Foto: SNS

    Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

    Pratite vesti prema vašim interesovanjima

    Novosti Google News

    Komentari (0)

    ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)