PETKOVIĆ: Pod jedan barjak naše Srpske liste

D. Z.

16. 08. 2021. u 19:09

PREDSTOJEĆI lokalni izbori na Kosovu i Metohiji još jedna su prilika da srpski narod u pokrajini pokaže kako se zajedničkim snagama brane i čuvaju nacionalni interesi i da udruženi, pod jednim barjakom naše Srpske liste, budemo brana onima koji bi da uruše srpsko jedinstvo - naveo je u saopštenju za javnost direktor Kancelarije za KiM dr Petar Petković.

ПЕТКОВИЋ: Под један барјак наше Српске листе

Foto Tanjug

On je u saopštenju za javnost istakao da je kandidatura političkog oportuniste Branimira Stojanovića, koji će se protiv Srpske liste kandidovati na lokalnim izborima u Gračanici, direktna  podrška neprijateljima Srbije, onima koji rade protiv Srba i srpskog jedinstva na Kosovu i Metohiji.

- I zato još jednom glasno ističemo da isključivo kandidati Srpske liste imaju podršku zvaničnog Beograda i države Srbije. Više puta su Srbi na Kosovu i Metohiji na svojoj koži osetili kako nas je skupo koštalo kada nismo bili jedinstveni. Zato je Srpska lista danas bedem jedinstva i srpstva u našoj južnoj pokrajini, naš nacionalni stub i garant našeg ostanka i opstanka u pokrajini - naveo je direktor Petković dodajući da u trenutku kada se sve albanske partije ujedinjuju protiv Srba na Kosovu i Metohiji, pojavljuju se politički oportunisti koji zarad lične političke koristi i gladi za funkcijama, žele da oslabe sopstveni narod i njegove pozicije i rade direktno u korist naše štete. 

- Zato je više nego jasno zbog čega nam je potrebno čelično jedinstvo oličeno u Srpskoj listi. Kao odgovorna politička organizacija od nacionalnog značaja, Srpska lista ponudila je na ovim izborima listu sa čak šest novih kandidata za gradonačelnike opština sa srpskom većinom, jer novom energijom i znanjem želimo da doprinesemo boljem životu našeg naroda u pokrajini, ostanku i opstanku na Kosovu i Metohiji.Među njima je i kandidatkinja Srpske liste za gradonačelnicu Gračanice, profesorka Medicinskog fakulteta LJiljana Šubarić,  majka troje dece i iskreni patriota, koja je rešila da svoje znanje i energiju stavi u službu svog naroda. - istakao je dr Petković i naglasio da takav princip pojedinci očigledno ne razumeju, jer posle više godina na vlasti, sopstvenu glad za funkcijama stavljaju ispred opšteg dobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)