KAKO bi se održala teza o genocidu nad Bošnjacima u Srebrenici, pravosuđe u Bosni i Hercegovini i Haški tribunal su decenijama ignorisali predmete ratnih zločina nad Srbima na području pomenute varošice i Podrinja.

Komentari (5)

Bara

10.07.2021. 09:25

Cekaj ,ako imamo novi dokaz moze se podici tuzba protiv Nasera, a za Hag isto vazi. Samosu nasi polticirai puni price a slabo se hvataju rada.

Satanizacija istine

10.07.2021. 09:34

Zapadna propagandna mašinerija informisanja u odnosu na istorijsko genocidna stradanja Srpskog naroda i njegovu borbu za istinom je toliko nesrazmerna, da je laž u svim sverama političke satanizacije Srba naglašeno i pogubno - postala dominantna.

Prellee

10.07.2021. 11:39

Hag je trebalo biti mjesto pravde za najteze zlocine, a nasi nacionalni sudovi, pogotovo Sud u BiH trebali su suditi za manje zlocine drugim narodima To se nije dogodilo i nastavljena je praksa i politika Hag.Hag su pritiskli bully generali NATO i politicari koji su se umjesali u ovaj etnicki sukob na Balkanu da bi svoj zlocin opravdali. Sud u Hagu su omalovazili do krajnjih granica i obesmislili to mjesto, koje je trebalo biti mjesto pomirenja, saradnje i bolje buducnosti svih naroda na Balkanu.Tu priliku su propustili i poigrali se stradanjima uzalud.I oni su morali odgovarati za to...

Vatro Marx

10.07.2021. 19:23

Srbine ti si u takvoj situaciji da nemas drugog izlaza neego prst na slepoocnicu i svom snagom ujedinit sve partije za patriju Srbije. Siptari sa KiM Bosnia, Hrvatska, Crna Gora, Oni koji ni dusevno ne podnose Srbiju, kao i Zapad. Cast izuzetcima. samo jedinstvo moze spasiti Srpsko tlo, Srbijo budi slozna jaka i stabilna.

Momci

10.07.2021. 20:37

Zasto mi ne saljemo sintare po njih kao za vreme Tita, zasto?? Da sam Predsednik ni jedan od njih ne bi slobodno setao, ni jedan??????????