NISAM OPOZICIJA SVOJOJ DRŽAVI: Boško Obradović, za "Novosti", o napadima zbog susreta sa predsednikom Vučićem

S. J. M.

24. 06. 2021. u 09:33

KOSOVO i Metohija su nadstranačko i nadideološko pitanje i normalno je da svi politički subjekti stanu u odbranu Ustava svoje zemlje i pokažu elementarni pravni patriotizam, koji je evropski standard.

НИСАМ ОПОЗИЦИЈА СВОЈОЈ ДРЖАВИ: Бошко Обрадовић, за Новости, о нападима због сусрета са председником Вучићем

Foto Tanjug

Ukoliko ima takvih političkih subjekata koji žele da priznaju nezavisnost KiM, bilo na vlasti ili u opoziciji, onda treba to odmah da kažu i sa tim stavom izađu pred građane Srbije na izbore, a ne da napadaju Dveri.

Ovako lider Dveri Boško Obradović odgovara na brojne napade koji su mu upućeni na društvenim mrežama, zbog toga što je prisustvovao sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez posredovanja stranaca, kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić strankama predstavio izveštaj o dijalogu sa Prištinom.

- Dveri pozivaju sve u vlasti i opoziciji na odbranu KiM u sastavu Srbije, poštovanje Ustava, Rezolucije 1244 SB UN i međunarodnog prava - kaže nam Obradović. - Nisam opozicija državi Srbiji, već ovoj vlasti. Spreman sam da pomognem državi u odbrani KiM, kao i da se suprotstavim svakoj vlasti koja ide ka priznavanju lažne države Kosovo. Ako je sadašnja vlast konačno rešena da ne prizna secesiju KiM, onda su oni prešli na stranu Dveri, a ne mi na njihovu.

Obradovića je deo opozicionog tabora, kojem je do juče pripadao, prozvao za "prelazak na stranu Vučića", da se otkrio do kraja, da je lažna opozicija...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju