Predsednik opštinskog odbora DPS Nikšić, Ivan Mitrović, koji je svojevremeno kao odbornik u SO Nikšić rekao da je najlepši objekat koji se u Nikšiću gradi kapela u Ozrinićima, plaća po 50 evra mlade DPS-a, njih desetak koji na to beščašće pristaju, da šaraju i skrnave trobojke kraljevine Crne Gore, koje su širom Nikšića osvanule poslednjih dana!


Podstičući huliganstvo među mladima te političke stranke i podstičući ih novcem na ovaj anticrnogorski čin, Mitrović pokazuje da je partija njegova crkva a Milo Đukanović njegov bog. Njima nije važna Crna Gora, niti oni žele da obnove kraljevinu Crnu Goru od pre 1918. godine, jer u suprotnom ne bi im smetale i ne bi skrnavili njene simbole u Nikšiću i drugim gradovima, ističe se u saooštenju Demokratskog fronta.


- Ako im smeta trobojka sa samrtnog odra kralja Nikole i ako nju skrnave, kako im može biti sveto išta crnogorsko. Oni samo žele da promovišu mržnju prema Srbima i Srbiji a ne ljubav prema Crnoj Gori. I tu mržnju plaćaju 50 evra sramoteći časnu Crnu Goru i čineći sebe nedostojnim njenog imena.


Zato će, kako navode, najbolji odgovor vernog naroda ostati učešće u litijama i sabornim molitvama, u kojima su učesnici mnogi njihovi članovi, sa kojima se mi iz DF-a ne slažemo politički i ideološki ali smo sa njima u našoj Crkvi jedno i braća.

Pročitajte još: HAOS u Podgorici: Policija bacila SUZAVAC I ŠOK BOMBE na mladiće koji su oslikali mural na Zlatici, okupljeni UZVRATILI KAMENICAMA, preti opasnost od sukoba!


- To je krov pod koji sa svim našim razlikama stajemo svi zajedno. I nećemo dati da ga iko sruši, pogotovo ne oni koji su kupljeni za 50 evra od Ivana Mitrovića Kapela. I njih pozivamo da se pritisku ovog nesavesnog i plitkog čoveka odupru i dođu da budu jedno sa svojom braćom na litijama. Mitrović je Veljović - poručuju iz Demokratskog fronta.