Na društvenim mrežama se pojavio video muškarca, koji nije dobro podneo pobedu Zorana Milanovića na predsedničkim izborima. Prvo je sa kauča, nakon što su mu ukućani rekli da mu je Milanović predsednik narednih pet godina, počeo psovati, a onda je ustao i pljuvao prema televizoru i poprilično zapljuvao nameštaj oko sebe.

Zatim je krenuo prema okićenom božićnom boru i nogom počeo šutirati kuglice s njega, usput i dalje psujući "pas mater, hrvatsku majku" i tako redom, da bi na vrhuncu potpunog sloma živaca zbog Milanovićeve pobede došao do televizora i otkopčao pantalone dok je na ekranu bio Milanović i naslonio svoje međunožje na ekran.

Šta je radio pred televizorom s otkopčanim pantalone možemo samo da nagađamo, ali se na snimku koji traje nešto više od dva minuta može čuti kako se ukućani sve vreme smeju i niko ni ne pokušava da ga zaustavi osim jedne žene. Ko je razjareni muškarac sa snimka nije poznato. Ispod videa na društvenim mrežama piše "Božić u Hercegovini", dok neki pišu da je iz Dubrovnika.


(24sata.hr)