PANIKA U BARU: Centar grada sat i po vremena u blokadi zbog eksplozivne naprave na kolovozu (FOTO)

B. Dabić

29. 08. 2018. u 16:18

ПАНИКА У БАРУ: Центар града сат и по времена у блокади због експлозивне направе на коловозу (ФОТО)

Foto: B. Dabić

Sat i po vremena centar Bara danas je bio blokiran zbog eksplozivne naprave uočene od građana na kolovozu, blizu raskrsnice kod “Tri kule”

SAT i po vremena centar Bara danas je bio blokiran zbog eksplozivne naprave koju su uočili građani na kolovozu, blizu raskrsnice kod “Tri kule”, koja je verovatno ispala iz vozila u pokretu. Antiterorističke jedinice iz Podgorice demontirale su oko 16:40 eksplozivnu napravu na licu mesta, a ista će biti poslata na veštačenje u Forenzički centar.


Danas oko 14:30 građani su obavestili policiju da se na kolovozu nalazi predmet omotan selotejpom, te da se ne isključuje mogućnost da se radi o eksplozivnoj napravi.


Tužilac Osnovnog državnog tužilaštva Radovan Đurišić kazao je za "Novosti" da je policija odmah izašla na mesto događaja, obezbedila lice mesta, i konstatovala da postoji verovatnoća da jeste ekplozivna naprava na kolovozu.


Pročitajte još: Pljevlja: U naselju Potrlica pronađena bomba


- Policija je pozvala pripadnike Antiterorističke jedinice iz Podgorice koji su na licu mesta demontirali ekplozivnu napravu - kazao je tužilac Đurišić koji je istakao da istražitelji prikupljaju sve podatke, izuzimaju tragove kako bi se došlo do saznanja ko je napravio ekplozivnu napravu, za koga je eventualno bila namenjena.


Odmah po dojavi, policija je blokirala prilaze ovom delu grada, i razvukla traku, ne dozvoljavajući građanima da priđu na nekoliko stotina metara blizu mesta gde se nalazila eksplozivna naprava.


Za nepun sat od kada je prijavljeno policiji iz Podgorice je na lice mesta stigla specijalna ekipa Antiterorističke jedinice.


Blizu mesta gde se nalazila eksplozivna naprava bile su i ekipe Službe zaštite i spasavanja.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

SASA

29.08.2018. 16:36

Dali radite reviziju teksta pre pustanja? Treba neke reci desifrovati i povezati da bi znali o cemu se radi.

Braco

29.08.2018. 16:43

E ovo ti je kad atentator koristi jeftinu ljepljivu traku. Izgleda da mu je budzet bio mali.

DJETIC

29.08.2018. 16:54

@ - Eksplozivna naprava !!!!??? Ma ajde bre ne budalite, neko izbacio prljave carape i gace,posle kupanja u moru............