Stravično porodično nasilje u Italiji: Srbin (19) pretukao ženu, dok ju je šutirao i šamarao, govorio joj da će je naučiti pameti

Novosti Online

02. 02. 2020. u 09:22

Стравично породично насиље у Италији: Србин (19) претукао жену, док ју је шутирао и шамарао, говорио јој да ће је научити памети

Ilustracija Foto Depositphotos

Mladi bračni par došao je u Italiju iz Crne Gore

Srbin (19) uhapšen je u Aleksandriji u Italiji zbog otmice, nanošenja povreda i porodičnog nasilja nad svojom godinu dana mlađom suprugom, s kojom ima troje dece, prenose italijanski mediji. 

Kako se navodi, Srbin je suprugu (18) brutalno pretukao, vukao je za kosu i izbacio iz kuće.

- Bacio ju je niz stepenice, a kada je pala, nastavio je da je šutira i udara. Potom ju je zarobio na dva sata, stavio je u automobil i odvezao do reke Tanaro, gde se tortura nastavila. Dok ju je šutirao i šamarao, govorio joj je da će je "naučiti pameti" - navode mediji.

Nesrećna devojka nekako je uspela da obavesti policiju koja je došla da je spase.

Pročitajte još - Batine nisu ljubav! Ova fotografija je za nauk svim ženama! Žrtva porodičnog nasilja progovorila o onome o čemu drugi uporno ćute

- Policajci su uspeli da stave lisice na ruke Srbinu i obavestili su ga da se sumnjiči za otmicu, nasilje u porodici i teške povrede. Istraga je u toku i policija još uvek pokušava da sklopi sve kockice ovog jezivog porodičnog zlostavljanja. Navodno, na ženinim nogama su otkrivene i rane koje su nastale ubodima hemijskom olovkom - rekli su policijski zvaničnici.

Mladi bračni par došao je u Italiju iz Crne Gore.

- Oni imaju troje zajedničke dece, od kojih najstarije ima tri godine. U Aleksandriji su se naselili u seocetu San Mišel, a prema iskazima komšija, mladić je svoju suprugu svakodnevno tukao, pa su oni morali da pozivaju policiju - navode mediji.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Ragazzo

02.02.2020. 10:59

Ovde se radi o Cnogorcu, sa Srpskim pasosem. Iste im po ubrzanom postupku ponistavati. Kao i onemoguciti da se besplatno lece i skoluju u Srbiji. Nasilje je kod njih normalno, deo je kucnog folklora.

e

02.02.2020. 11:49

a sto je srbin kad je iz crne gore, tamo rastu junaci koji biju zene vise nego u glupom srbistanu ...