HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 29. OKTOBAR: Blizanci puni optimizma, Jarac unosi inovacije u posao

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

29. 10. 2020. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 29. ОКТОБАР: Близанци пуни оптимизма, Јарац уноси иновације у посао

Image by Mabel Amber from Pixabay

OVAN

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi.

BIK

Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu.

BLIZANCI

Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje.

RAK

Danas ste izloženi riziku povređivanja. Pravi razlog tome je potisnuta ljutnja koja vas može dovesti u situaciju da svojom nepažnjom napravite previd i izazovete veću štetu. Osim toga, izbegavajte službena lica kao i osobe koje su uniformisane.

LAV

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.

DEVICA

Nikako da stignete do cilja koji ste, pre izvesnog vremena, zacrtali. Situacija se neočekivano menja, sve ukazuje na to da će nepovoljne vesti odložiti dugo pripremane planove. Ne gubite nadu, uskoro stiže još bolja ponuda.

VAGA

Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu.

ŠKORPIJA

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

STRELAC

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno.

JARAC

Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smete predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.

VODOLIJA

Angažovani ste na više strana. Bez obzira na to što naporno radite vi u tome i uživate. Povedite računa o svojoj fizičkoj kondiciji, jer, neuredan život i premor uzimaju maha. Ukoliko se ne zaustavite, predstoji vam ozbiljan pad energije i prehlada.

RIBE

Nešto važno na čemu ste radili poprima novu novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas na kratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVOST U ENERGETSKOM SEKTORU: Zajedničkim naporima i sinergijom obezbedićemo bolju budućnost