Pobegli u planine od virusa korona, završili sa PROMRZLINAMA (VIDEO)

Novosti Online

24. 03. 2020. u 23:59

Побегли у планине од  вируса корона, завршили са ПРОМРЗЛИНАМА (ВИДЕО)
Peruanac star 43 godine i njegova 32-godišnja supruga Ruskinja odlučili da spas od karantina i virusa korona potraže bežeći u planinu
Peruanac star 43 godine i njegova 32-godišnja supruga Ruskinja odlučili da spas od karantina i virusa korona potraže bežeći u planinu.

Smela odluka koja je mogla da izgleda kao spontana romantična avantura, pretvorila se u noćnu moru za bračni par koji je odlučio da spas od karantina koji je uveden u Španiji, potraži u planini. Zavejani u snežnoj oluju, jedva su uspeli da se spasu od smrzavanja.

Kao što se vidi na snimcima španske Civilne garde, nesretni bračni par se nije smestio u udobnu brvnaru sa kaminom, već su sami morali da se snalaze i od sakupljenog granja naprave kakav-takav zaklon, jer se na njihovu nesreću, beg poklopio sa snažnom snežnom olujom.

Posle dve noći provedene u improvizovanom skloništu, u ledenim uslovima, žena je počela da oseća vrtoglavicu i nije mogla da hoda, te je muž bio prinuđen da pozove policiju.No tu njihovim mukama nije bio kraj, jer je Civilna garda i šumska spasilačka služba 48 sati pokušavala da im uđe u trag i da ih spase i vrati u Madrid.


Na kraju, osim promrzlina, zaradili su i kaznu jer su prekršili pravila karantina koji je uveden u Španiji zbog epidemije koronavirusa, po kojima je svim stanovnicima zabranjeno da napuštaju svoje domove, osim da odu do prodavnice ili apoteke.

(zanimljivostidana.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije