Svi vi koji RADITE OD KUĆE pogledajte ovaj video jer je postao hit: Dženifer se na sastanak sa kolegama uključila sa wc šolje (VIDEO)

Novosti Online

24. 03. 2020. u 21:58

Сви ви који РАДИТЕ ОД КУЋЕ погледајте овај видео јер је постао хит: Џенифер се на састанак са колегама укључила са wc шоље (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutujub

Dženifer je tokom video sastanka viđena kako skida pantalone i seda na šolju, dok sve to posmatraju njene kolege koji su u tom trenutku prasnuli u smeh
Gotovo ceo svet priča o poslovnom sastanku kojem je prisustvovala izvesna Dženifer. Dok svetom besni korona virus, i mnogi rade od kuće, tako se ovoj ženi dogodio peh. Uključila se video pozivom na sastanak sa kolegama - sa wc šolje.

Dženifer je tokom video sastanka viđena kako skida pantalone i seda na šolju, dok sve to posmatraju njene kolege koji su u tom trenutku prasnuli u smeh.

Dženifer je ubrzo shvatila svoju grešku i okrenula kameru prema zidu, ali ne pre nego što su je kolege primetile.

"Šta se desilo?", pitala je jedna žena dok su se druge kikotale u pozadini.

"O moj bože, Dženifer", rekla je jedna, a druga dodala, "nisam videla ništa."

Video koji je imao više od sedam miliona pregleda na Tviteru inspirisao je da se napravi haštag #PoorJennifer.

Mnogi su pohvalili ženu i rekli da se nema čega da se stidi pa su je čak nazvali"herojem".


"Hej Džen, sjajan posao za više zadataka. Većina mama koje obavljaju posao od kuće to je radila i ranije i ne stide se da to priznaju “, rekla je jedna osoba.

Drugi je napisao: „Stvarno ili lažno, #PoorJennifer je nacionalni heroj! Između ostalog, ona je spasila toliko ljudi sramotu kada počnu da koriste Zoom za posao od kuće. Šeširi Jennifer!


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije