Kako biste reagovali da saznate da vas muž vara? Pretpostavljamo da biste iznosili sav njegov prljav veš na društvenim mrežama ili biste bukvalno izbacili sav njegov veš na ulicu uklanjajući svaki komad koji vas podseća na njega, piše Mirror.

A možda biste mogli da uradite nešto malo kreativnije, kao što je uradila Sonja Barton.

Ova žena ima 47 godina i majka je troje dece, a kada je saznala da je muž vara, odlučila je da iskoristi njegovu kolekciju ploča kako bi uredila svoj pod u kuhinji.

Pročitajte još: Selfi jedne mame postao hit na internetu: Prisustvovao je ženinom porođaju, a onda se desilo ovo (FOTO)

Sonja živi u ovoj kući 13 godina, ali nakon što se rastavila od partnera, osećala je potrebu da ovom mestu da malo osveženje.

Počela je od kuhinje koja je nekada bila sva u jednoj boji, a sada je osvežena bojama poput pink i ljubičaste.

A osim nove boje zidova i kuhinjskih delova, prostorija je dobila i novi pod. Naime, on je napravljen od 5.000 minijaturnih cvetića, dugmića u boji, novčića i, naravno, raznobojnih muzičkih ploča njenog bivšeg muža.

- Htela sam da ugradim ploče u pod još kad smo se uselili, ali mom mužu se nije dopadala ta ideja. Ubrzo nakon što smo se razdvojili, odlučila sam da uradim to. Zabavlja me, tera me da počnem da se smejem svakog dana kada uđem u kuhinju i vidim ploče – objašnjava Sonja.

Bartonova opisuje svoju novu kuhinju, koja je koštala oko 2.500 funti, kao “delo ljubavi” i kaže da je na njemu radila tokom noći i vikendima skoro godinu dana, čak i ako su njenu prijatelji mislili da je to suludo.

- Ja sam napravila sva vrata i fioke. Volim živopisne boje i odlučila sam se da obojim kuhinju tako. Provela sam godine tražeći pločice koje bi mi se svidele i nisam mogla da ih nađem. Na kraju sam kupila obične bele i dekupažirala ih – priča dalje Sonja.

Ona je istakla još i to da ulazak u ovu prostoriju izmami osmeh na njeno lice bez obzira na to kako se oseća.

(telegraf.rs)