Moj otac je postao moj zet, a ja sam postao sam sebi deda: Ovo je najkomplikovanija srpska porodica (FOTO)

NovostiOnline

13. 01. 2020. u 20:28

Мој отац је постао мој зет, а ја сам постао сам себи деда: Ово је најкомпликованија српска породица (ФОТО)

Foto: Ilustracija/Depositphotos

Internetom kruži dokument koji je mnoge nasmejao i naveo na razmišljanje ko je tu kome šta
DRUŠTVENIM mrežama kruži urnebesan dokument kojim je muškarac tražio oslobađanje od služenja vojnog roka.


Naime, u zahtevu dostavljenom Komandi vojnog odseka Sremska Mitrovica, čovek između ostalog, navodi da ima 24 godine a da je oženjen dvadeset godina starijom udovicom, koja ima 25-godišnju ćerku. Tu ćerku je oženio njegov otac, tako da je njegov otac postao zet - jer je oženio ćerku njegove supruge.


Ukoliko ste pomislili da je ovo dovoljno komplikovano, preverili ste se! Pročitajte i nastavak priče o rodbinskim vezama, koje su nalik onima iz latino-američkih serija.


- U januaru smo moja žena i ja dobili sina, postao sam otac. To dete je šurak moga oca, ali istovremeno je i moj ujak, jer je brat moje maćehe, to jest, istovremeno moj sin je i moj ujak - obrazlaže ovaj mladić u zahtevu i dodaje:


- Dva meseca kasnije je žena mog oca dobila sina, koji je moj brat, pošto je sin moga oca, ali, takođe je i moj unuk, pošto je sin ženine ćerke. Dakle, ja sam brat moga unuka, a pošto je muž neke osobe istovremeno i njen otac iz toga sledi da sam otac ćerke moje žene, to jest i brat njenog sina. Dakle, ja sam sopstveni deda.


Dovitljivi muškarac na kraju ljubazno moli da bude oslobođen vojne obaveze, pošto po zakonu o Vojsci - otac, sin i unuk ne mogu istovremeno da služe vojni rok!




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Francesco

13.01.2020. 22:57

Ovo je zezanje, u pitanju je američka pesmica pod nazivom "I'm my own grandpa".