SASTANAK LIDERA SPS I SP: Đokić čestitao Dačiću na ostvarenom izbornom rezultatu (FOTO)

NovostiOnline/S.M.

subota, 04. 07. 2020. u 20:41

САСТАНАК ЛИДЕРА СПС И СП: Ђокић честитао Дачићу на оствареном изборном резултату (ФОТО)

Foto: Srna

Đokić je istakao da su Srbiji, ali i čitavom regionu, potrebni stabilnost, investicije, saradnja i razvojni projekti, saopšteno je iz SP
Predsednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić čestitao je Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) na rezultatu ostvarenom na nedavnim izborima i izrazio zadovoljstvo što je ova partija druga po snazi u Srbiji.


Čestitke na ostvarenom izbornom rezultatu danas je predsednik Socijalističke partije Petar Đokić preneo čelnicima SPS sa kojima je razgovarao o međusobnoj saradnji dve sestrinske partije, a kao ministar energetike i rudarstva i o razvojnim projektima koji se realizuju u Srpskoj i Srbiji.


Đokić je istakao da su Srbiji, ali i čitavom regionu, potrebni stabilnost, investicije, saradnja i razvojni projekti, saopšteno je iz SP.


– Zbog toga je od izuzetne važnosti da su građani Srbije prepoznali i nagradili aktuelnu politiku koju predvode Aleksandar Vučić i Ivica Dačić – istakao je Đokić.


Đokić se u Beogradu sastao sa predsednikom SPS Ivicom Dačićem i potpredsednikom stranke Aleksandrom Antićem.


Dačić je izrazio punu podršku Đokiću i SP, te poručio da partija, koja je nastala od nekoliko bivših članova SP nema niti će imati njegovu podršku.– SP je samo jedna u Republici Srpskoj, kao što je samo jedna i u Srbiji, a zajedno činimo jednu Socijalističku partiju srpskog naroda sa obe strane Drine. Borićemo se protiv svakog vida uzurpiranja našeg imena i vrednosti – rekao je Dačić.


Antić je istakao važnost održavanja ovakvih sastanaka i razvijanja dalje saradnje između SPS i SP
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije