Mirković poručio StefanovićU:Za napad na Trifunovića kriv SzS

Tanjug

nedelja, 31. 05. 2020. u 20:23

 Мирковић поручио СтефановићУ:За напад на Трифуновића крив СзС

Aleksandar Mirković, Foto Tanjug

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda, Aleksandar Mirković, izjavio je danas da je napad na Sergeja Trifunovića za svaku osudu
Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skjupštini Beograda, Aleksandar Mirković, izjavio je danas da je napad na Sergeja Trifunovića za svaku osudu, ali da za taj napad nikako ne može biti kriv Aleksandar Vučić, kako pokušava da predstavi, kako navodi, Đilasov potrčko Borko Stefanović.

"Za napad na Trifunovića, isključivu krivicu snose predstavnici SzS koji ga danima unazad satanizuju zbog odluke da izađe na izbore, nazivajući ga izdajnikom, Vučićevim plaćenikom, pa je u tom tonu i počela rasprava nakon koje je dobio udarac", saopštio je Mirković.

Smatra da je Stefanović još jednom dokazao da zarad jeftinih političkih poena spreman bukvalno na sve i kaže da su, nakon što je ime Borislav promenio u Borko zbog kandidature na nekim od izbora, svi shvatili da će sve učiniti za vlast, ali da "ovako masno laže, mnogo je i za njega".

Umesto što pokušava da krivicu svali na vlast i Aleksandra Vučića, navodi Mirković, "nekadašnji Borislav, današnji Borko", neka uputi izvinjenje Trifunoviću jer je to najmanje što može da učini.

Nakon toga, kaže funkcioner SNS, neka se on, Đilas, Obradović i Jeremić prizovu pameti i prestanu da ugrožavaju bezbednost svakog ko ne misli kao oni.

"Bolesna politika koja se svodi da ''svako ko nije sa nama, protiv nas je i najgori je'' dovela je do ovog napada danas. Borko je, kao Đilas, totalno izgubio kompas, ali će ih ubedljiva pobeda politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke na izborima osvestiti, ali i usmeriti na smetlište političke istorije, tamo gde im je i mesto", zaključio je Mirković.