„Skandalozna izjava Mlađana Đorđevića, saborca Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, da je “na čelu Srbije izdajnik koji je spreman da proda crkvu, Kosovo, Cetinje, Banja Luku i Beograd”, u najkraćem je čisto licemerje.

Licemerje ljudi koji su, dok su bili na vlasti, pustili i Crnu Goru i Kosovo i Metohiju niz vodu, a i danas im se patriotizam svodi na tvitovanje o Srbiji i srpstvu iz Njujorka, spa centara i evropskih metropola.

Baš u vreme njihovog „srbovanja“ lažna država je proglasila nezavisnost, oni su ti koji su prebacili odlučivanje o Kosovu i Metohiji iz UN u EU i koji su postavili granicu na Jarinju i Brnjaku. Upravo njih je u vreme dok su imali priliku da odlučuju najmanje bilo briga za naš narod i na Kosovu i Metohiji i u Crnoj Gori. Dok se 2006. godine Crna Gora otcepljivala iz zajedničke države, nisu ni prstom mrdnuli. Leteli su biznis klasom po svetu i trošili državni novac. Tada nije bilo bojazni za srpski narod. Umesto što su državni novac u to vreme trpali u svoje džepove, mogli su da ga iskoriste da obnove neku kuću Srbima na Kosovu i Metohiji. Toga se nisu setili.

Ali jeste Aleksandar Vučić. On je taj koji je ljudima pružio bolje uslove za život, obišao svako selo gde žive Srbi na Kosovu i Metohiji. Njegova odgovorna, državnička politika usmerena isključivo na dobrobit naroda, obnovila je Srbiju koju su Dragan Đilas, Mlađan Đorđević, Boris Tadić i Vuk Jeremić ostavili opljačkanu i ekonomski razorenu u periodu od 2004. do 2012. godine. I zato su gospoda iz samozvanog Saveza za Srbiju najmanje pozvani da govore o dobrobiti našeg naroda u južnoj srpskoj pokrajini.

Fotografisanje ispred srpskih crkava i manastira i po koji epski citat neće učiniti da narod zaboravi paljenje naših svetinja na Kosovu i Metohiji, masovno priznavanje lažne države Kosovo širom sveta i nebrigu za naš narod koji živi na Kosovu i Metohiji.

Nijedna lažno patriotska izjava nikada neće prikriti pljačku narodnog novca i njihovo lično bogatstvo stečeno uzimajući od tog istog naroda, kojem sada ponovo pokušavaju da prodaju jeftinu demagogiju.“