Kolima sleteli u Lepenicu: Povređeni otac i dvoje dece

M.L.

utorak, 02. 06. 2020. u 19:46

Колима слетели у Лепеницу: Повређени отац и двоје деце
U saobraćajnoj nezgodi koja se kasno popodne dogodila u Kragujevcu, povređeni su otac i njegovo dvoje dece od deset i sedam godina

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas kasno popodne dogodila u Kragujevcu, povređeni su otac i njegovo dvoje dece od deset i sedam godina. Srećom, nisu zadobili ozbiljnije povrede u ovom udesu.

Prema dosadašnjim saznanjima, tridesetdevetogodišnji vozač automobila marke „citroen“, krećući se iz Višnjićeve ulice, umesto da skrene desno, produžio je pravo, prešao obe trake i automobilom sleteo u Lepenicu. Automobil se prevrnuo na krov.

Ubrzo su stigli vatrogasci, policija, ekipa Hitne pomoći, povređene izvukli iz automobila i prevezli u ovdašnji Klinički centar.

Kako saznajemo u Kliničkom centru, otac i dvoje dece zadržani su na lečenju, ali nemaju ozbiljnije povrede. On je u Urgentnom centru, a deca su smeštena na odeljenje dečje hirurgije.

-Nemaju prelome, ali se njihovo stanje i dalje prati. U toku su dodatne analize i pregledi, rečeno nam je u Kliničkom centru.

Zašto je došlo do nezgode zasad se pouzdano ne zna. Kako saznajemo u kragujevačkoj policiji, postoji pretpostavka da je vozaču „citroena“ iznenada pozlilo i zato nije mogao da kontroliše automobil.