ZAJEČAR – Kod zaječarskog sela Sačaš, u saobraćajnoj nesreći poginula je muška beba stara osam meseci dok su tri osobe povređene. U udesu su učestvovala tri vozila, “pežo 106”, “pežo 307” i “citroen c4”, koja su se kretala iz pravca Negotina ka Zaječaru, ali se još uvek ne zna kako je došlo do tragedije. Mada se pretpostavlja da su se dva vozača trkala iz pravca Negotina ka Zaječaru i naletela na auto u kome je bila osmomesečna beba.


Beba je, saznajemo, preminula u bolnici, dok su ostali povređeni prebačeni u Zdravstveni centar u Zaječaru, ali za sada nema informacija o njihovom zdravstvenom stanju.

Gotovo na istom mestu, pre dve godine poginuo je Z.A. (55), njegova majka D.A. i sin I.A. (22), svi iz zaječarskog sela Grljan. Otac i sin su poginuli na licu mesta, dok je D.A. povredama podlegla u zaječarskoj bolnici.

Pročitajte još: TRAGEDIJA na putu kod Zaječara! Poginula beba, tri osobe povređene

Nezvanično, do tragedije je došlo kada se na mosti "opel kadet", u kome je bila tročlana porodica, direktno sudario sa kombijem brze pošte. Nezvaično se saznaje, da je otac upravljao "opelom", ali da je proklizao na mostu i direktno se sudario sa vozilom brze pošte. U tom trenutku, na "kadet" je naleteo i kombi, koji se zakucao u zadnji deo auto i bukvalno ga speljskao. Policija i javni tužilac na licu mesta obavljaju uviđaj. Saobraćaj na deonici puta Zaječar – Negotin, kod Salaša je obustavljen, a vozila se usmeravaju alternativnim putnim pravcem, kroz okolna sela.