KRALjEVO – Nezapamćeni incident dogodio se u noći između utorka i srede, pola sata posle ponoći, u Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Kraljevu kada su brutalno napadnuta dvojica dežurnih medicinskih tehničara.

Pročitajte još: Kobni ljubavni ČETVOROUGAO iza zločina kod Batajnice: Oženjeni žandarm Pavle RAZNEO sebe i ljubavnicu Marinu, koja je htela da se vrati dečku!?


Po rečima dr Dušana Micića, načelnika Službe hitne medicinske pomoći, tehničare je napao muškarac koji je sa grupom prijatelja u ovu ustanovu doveo pacijentkinju u alkoholisaniom stanju.

- Posle agresivnog verbalnog, usledio je i fizički napad na dvojicu medicinskih tehničara koji su ovom prilikom zadobili lakše povrede. Bilo je tu svega, od odgurivanja, hvatanja za vrat, udaraca u glavu i stomak i sličnih stvari. Po našim saznanjima, vinovnik ovog nezapamćenog incidenta je najverovatnije pripadnik Žandarmerije ili je to bar neko od te četvorice koji su doveli pacijentkinju – kaže dr Micić. - Policija je brzo stigla i verujem da su siledžije privedene pravdi i da će protiv njih biti preduzete odgovarajuće sankcije.