Dan posle svirepog ubistva Dragana Pantelića (55) vlasnika menjačnice u ulici 22. Oktobra u Zemunu, forenzičari obavljaju uvidjaj i prikupljaju dokaze koji bi pomogli u rasvetljavanju ubistva. Na ulazu u frizerski salon moze se videti lokva krvi na mestu gde je nesrećni covek nastradao.


Prema nezvaničnim informacijama, Pantelić je zatvorio menjačnicu i ušao u frizerski salon koji se nalazi pored njihovog objekta. Ubica ga je sve vreme verovatno posmatrao i čekao povoljan trenutak da zapuca. Ušao je u salon i ispalio nekoliko hitaca Panteliću u leđa, od kojih je nesrećni čovek ubrzo preminuo.

Kako ističu stanari zgrade koja se nalazi pored menjačnice, Dragan je bio divan čovek.


- Nismo spavali do jutra kad smo čuli sta se desilo, čovek nije nikada povisio ton. U njegovoj menjačnici smo menjali novac, plaćali račune, ostavljali ključeve, baš smo se sprijateljili. Imao je četvoro maloletne dece i živeo na Voždovcu - ističe komšinica. - Nismo čuli pucnje, samo odjednom sam videla svetla na plafonu. Kad sam izašla napolje u dvorištu je bilo nekoliko policijskih patrola. Stvarno smo svi u šoku zbog Draganove smrti.


Tragično preminuli muškarac više od deset godina držao je i radio u menjačnici u ulici 22. Oktobra, u kojoj je u utorak uveče izgubio život. Komišije ističu da je po čitav dan bio u menjačnici, ispred čijeg ulaza je ubijen. Telo je pronađeno oko 22.20 časa, a policija i dalje traga za počiniocem ovog zločina.