Gurovićeva ćerka ne želi ni da čuje za oca, a supruga Tanja je dobila posebne instrukcije od advokata

Novosti online

13. 12. 2019. u 22:52

Drama u domu Milana Gurovića se ne stišava, a kako stoje stvari i neće, bar ne uskoro

Гуровићева ћерка не жели ни да чује за оца, а супруга Тања је добила посебне инструкције од адвоката

Foto: N.Skenderija

Drama u domu Milana Gurovića se ne stišava, a kako stoje stvari i neće, bar ne uskoro. Bivši košarkaš je danas osuđen na godinu dana kućnog zatvora, ali ono što će ga dotući je činjenica da ćerka Milica (16) ne želi ni da ga vidi, ni da ga čuje.

- Ne želim više da ga vidim. Plašim se - rekla je Milica pošto joj je otac iskrivio nos pesnicom u noći između utorka i srede.


Milica je kako saznajemo, danas bila na snimanju glave u Univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršova . Srećom, doktori su ustanovili da je sa devojčicom sve u redu, ali da je pretrpela veliki stres. Kako smo nezvanično saznali, tu noć kada je devojčica povređena, Hitna pomoć je morala na nosilima da je iznese iz stana, pa je morala na dodatne analize.


Milanova supruga je unajmila advokata i najverovatnije će podneti zahtev za razvod braka.

- Advokatica joj je rekla da ne piše poruke i da ne priča sa Milanom - rekao nam je dobro obavešten izvor.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vesna

14.12.2019. 07:14

Zalosno. Takve porodice imaju mogucnost za lecenje u nadleznim institucijama. Ima uspeha, sigurno. Ljubomora je opasna bolest. Ovo znam iz iskustva. Sve sam prezivela. Jedino mi dete nije fizicki maltretirano.

Danijel

14.12.2019. 11:03

Cict dokaz da se parama ne kupuje sreca.kad bi npr.da bi mediji posvetili trecinu vremena ( od ovog slucaja) svakoj maltrtiranoj zeni to bi bilo dobro.