Da li je preljuba motiv pucnjave? Ovo je Gordana K. ranjena na Čukaričkoj padini (FOTO)

Novosti Online/ Š. M.

petak, 25. 10. 2019. u 14:12

Да ли је прељуба мотив пуцњаве? Oво је Гордана К. рањена на Чукаричкој падини (ФОТО)

Foto: Ž. Knežević

Ahmo H. pucao u radnicu u pekari, pa pokušao da se ubije
MOTIVI pucnjave na Čukaričkoj padini, nedaleko od Ade ciganlije, kada je Ahmo H. (60) pucao u Gordanu K. (37), radnicu u pekari, a onda pokušao da izvrši samoubistvo, i dalje su nejasni.

Jedna od verzija koju smo čuli na mestu zločina je da su njih dvoje bili u vezi i prekinuli su. On je, navodno, dolazio i u četvrtak veče da je traži.

- Priča se da su tri nedelje bili u navodnoj ljubavnoj vezi. Pre neki dan su se sastali Ahmo H, Gordana K. i njen muž, kako bi pričali o njenoj preljubi. Navodno, Ahmo joj je juče poslao poruku u kojoj je pisalo: "Ljubavi moja, što mi se ne javljaš, šta nije u redu? - rekao je novinaru “Novosti” jedan od ljudi koji su bili na mestu pucnjave. - On inače živi na kampu na Adi, ima ženu koja boluje od raka i dva sina.

Međutim, vlasnik pekare "Dada" kaže za "Novosti" da je Gordana poštena i časna žena i da su priče o navodnoj prevari lažne.

PROČITAJTE JOŠ - ZBOG LjUBOMORE HTEO DA JOJ PRESUDI, PA POKUŠAO SAMOUBISTVO? Pogledajte prve fotografije i snimke sa mesta zločina u Radničkoj ulici!

- Ona u mojoj pekari radi skoro pet godina. Nikakvih problema nisam imao. Ahmu znam jer je dolazio da kupuje kod nas, ali tvrdim da ničega među njima nije bilo. Ona ima četvoro dece, najstariji sin ima 16 godina. I muž joj je radan, vozi kamion i često nije prisutan u Beogradu.


Gordana K.

Ahmo H. je oko podneva u pekari “Dada” u Radničkoj 2 je iz pištolja ispalio više metaka u Gordanu K (37). Ona je pogođena u glavu i ruke. Sebi je ispalio metak u glavu.


Ahmo H.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ap0qalypto

25.10.2019. 15:26

Cime se novine bave. Da li je preljuba motiv? I da jeste, šta vi imate sa tim?