Vučić dobio pismo iz Tutina

Novosti online

05. 07. 2020. u 22:39

Вучић добио писмо из Тутина
Poštovani Predsedniče, kao građanin Tutina osećam potrebu da Vam se u svoje ime, najsrdačnije zahvalim na svemu što država Srbija i Vi lično činite za ovaj kraj, piše u pismu
Direktor fabrike nameštaja "Dalas" iz Tutina, Senad Pepić pisao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kako bi mu se zahvalio na svemu što su država i on učinili za grad Tutin u ovo teškom periodu

- Poštovani Predsedniče, kao građanin Tutina osećam potrebu da Vam se u svoje ime, najsrdačnije zahvalim na svemu što država Srbija i Vi lično činite za ovaj kraj, posebno u ovom, za ceo svet, veoma teškom periodu, kada većina lidera i vlada pokazuju sebičnost i uskogrudost, Vi ste učinili da se mi Bošnjaci koji živimo u R. Srbiji, koju volimo i doživljavamo kao svoju i jedinu domovinu, osetimo sigurnim i ravnopravnim građanima koje država nije zaboravila.

Ne bavim se politikom i ne pripadam ni jednoj političkoj partiji, a ovu poruku Vam šaljem zato što se kroz medije ne može ni približno osetiti zahvalnost mog naroda na svemu što činite za njega, a ni podrška Vašem sveukupnom radu. Neizmerna zahvalnost i svim divnim ljudima, zdravstvenim radnicima iz Kragujevca, Kraljeva i ostalih gradova Srbije, koji su ostavili svoje porodice rizikujući da ugroze svoje zdravlje i svoj život i došli u Novi Pazar da nam pruže pomoć koja nam je od najvećeg značaja, a u vreme kada istu ili sličnu pomoć trebaju i mnogi drugi gradovi i zdravstveni centri u celoj zemlji.

Još jedno veliko hvala, želim Vam da izdržite u naporima da ovu zemlju i ceo region izvedete iz prošlosti kojom ne možemo biti zadovoljni i dovedete na put u bolju budućnost za našu decu, od one koju bi imala ako ostanemo tumarati drumovima koje su trasirali slepi vođe - navodi se u pismu Senada Pepića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (19)

Zoran

07.07.2020. 10:10

@Idi begaj - Senade Vaša poruka je vrlo iskrena. Vidi se da se država Srbija isto odnosi prema svim građanima, bez obzira na naciju, veru...Vidi se i zna se, da Vama ni jedna partija nije bitna, već državna aktivnost koja je vidljiva. Stoga, Vaše reči imaju "veliko značenje". Srećno i sve najbolje!!!

Gabriel

07.07.2020. 12:50

@Gagi - Sram te bilo! Izgleda da se takmičite ko će više zapljunuti vladu i ljude koji se mesecima bore sa ovom pošasti...Jel to neka genetska greška: sramota je reći " hvala" ali je junačko delo kritikovati, pljuvati i omalovažavati? Čovek vam je svima dao lekciju iz čovečnosti i vaspitanja!

Vatro Marx

06.07.2020. 10:51

Obaveza je Vlada da pomogne svim gradovima i salima, gde je naj , naj potrebnije. Svi su obavezni da placaju porez zato postoji vise fondova, u kriticnoj situaciji, ne vidim razlog da se neko pokloni predsjedniku. Zato je dobijo povjerenje od gradjana Srbije.

Иронија шупље демагогије

06.07.2020. 13:26

Могао је сам себи написати још хвалоспева, под наравно другим именом....

Marko Jovanovic

07.07.2020. 22:05

Senada Pepica licno poznajem iz vojske. Zajedno smo sluzili u Kumboru. Ljudina od coveka. Veliki pozdrav za njega.