Legendarni francuski oficir sa KiM zaražen: Pukovnik Ogar ima koronu

Novosti online / V. K.

23. 03. 2020. u 21:07

Легендарни француски официр са КиМ заражен: Пуковник Огар има корону

Foto Prava Crna Gora

Nekadašnji komandant specijalnih francuskih snaga na KiM Žak Ogar i njegova supruga Aliet zaraženi su virusom korona, ali se osećaju dobro, saopštila je Prava Crna Gora, koja je u kontaktu sa pukovnikom

Prava Crna Gora obavestila je da su legendarni pukovnik francuske vojske i komandant specijalnih snaga ove države na Kosovu i Metohiji 1999. godine Žak Ogar i njegova supruga Aliet, zaraženi korona virusom, ali se trenutno osećaju dobro.


Lider ove partije Marko Milačić napisao je na svom Fejsbuk profilu da je predsednik budvanskog odbora Prave Crne Gore Aleksandar Franeta u telefonskom razgovoru sa Ogarom, poželeo brzo ozdravljenje njemu i njegovoj supruzi, uz poruku da ćemo se svi u Crnoj Gori moliti za njihovo zdravlje, kao znak zahvalnosti za sve što je učinio za naš narod na Kosovu i Metohiji.


Milačić podseća da je pukovnik Žak Ogar sa svojim vojnicima, tokom NATO agaresije na SR Jugoslaviju, otkazao poslušnost komandi NATO-a i sa svojom jedinicom stao u odbranu srpskog naroda i naših crkava i manastira.


-Ovakav čin francuskog oficira, zadivio je pravdoljubivi svet, dokazujući, da i u najtežim prilikama čovek može ostati čovek u pravom smislu. Ovaj humani čovek, bio je gost Opštine Budva pre par meseci i u veoma posjćenom razgovoru sa građanima, kazao, da bi i danas učinio isto zbog velike nepravde koja je učinjena nedužnom narodu na Kosovu i Metohiji. Zahvalni za sve što je učinio gospodin Ogar, zbog čojstva i junaštva u odbrani ljudskosti, Prava Crna Gora – Prava Budva će se moliti, da on i njegova supruga, pobede ovaj virus - napisao je Milačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Рашо

24.03.2020. 12:46

Да, згодна прилика да се ућутка прича овог честитог човека. Злочинци ће свакако покушати да је искористе!

Шатор

24.03.2020. 22:59

Не дај се Пуковниче! Ајде вамо нама, свега има и лијечићемо те бесплатно.