Stefanović posetio policijsku stanicu u Aleksincu (FOTO)

Novosti Online

05. 09. 2019. u 16:04

Стефановић посетио полицијску станицу у Алексинцу (ФОТО)

Nebojša Stefanović
Foto: MUP Srbije

Stefanović, koji je posetio Policijsku stanicu Aleksinac, gde je razgovarao sa policijskim službenicima, istakao je i da je zadovoljan stanjem bezbednosti u ovom kraju
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u četvrtak u Aleksincu da će taj resor u Vladi Srbije investirati u izgradnju nove vatrogasno-spasilačke stanice u ovom mestu koja će, uz nabavku novih vozila i opreme, rad vatrogasaca na ovom području učiniti još efikasnijim.

Stefanović, koji je posetio Policijsku stanicu Aleksinac, gde je razgovarao sa policijskim službenicima, istakao je i da je zadovoljan stanjem bezbednosti u ovom kraju.

Potpredsednik Vlade je u nastavku posete Niškom upravnom okrugu razgovarao i sa građanima Aleksinca i Gadžinog Hana o investicijama države u infrastrukturu, puteve i rekonstrukciju strujne mreže u ovim opštinama koje će, kako je naveo, biti jedan od prioriteta rada Vlade Srbije u narednom periodu, stoji u saopštenju policije.

„Građani su mi preneli da su zadovoljni, jer je država prepoznala da su investicije u svaku opštinu, u smislu izgradnje kanalizacione i vodovodne mreže, puteva, ali i subvencija vezanih za poljoprivrednu proizvodnju i privredu dobar model koji olakšava njihov život“, rekao je Stefanović.

Pročitajte još - STEFANOVIĆ POTVRDIO: Imenovan za predsednika radne grupe za saradnju sa OEBS-om


Prema njegovim rečima, te investicije doprinose i većem budžetu lokalnih samouprava, koje na taj način mogu da rešavaju probleme građana i stimulišu investitore da dolaze u ove opštine, koje nisu dovoljno razvijene ili su u prethodnom periodu bile zapostavljene.

„Drago mi je da postoji dobra saradnja između lokalne samouprave i policije, ali i velikih javnih preduzeća, poput „Puteva Srbije“ i „Elektroprivrede Srbije“. Takva vrsta saradnje garantuje da će građani dobijati najbolju moguću uslugu, a da će policijski i državni službenici moći efikasnije i bolje da obavljaju svoje aktivnosti“, naveo je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije