Tojotina pobednička ponuda: Yaris 1.5 VVT-iE Stella već za 11.790 evra

NovostiOnline/P.Ž.

31. 03. 2020. u 09:37

Тојотина победничка понуда: Yарис 1.5 ВВТ-иЕ Стелла већ за 11.790 евра
„Tojota“ u Srbiji obradovala kupce u vreme korone. Skraćeno radno vreme ali i beskamatni krediti od 3.000 evra
Ovlašćeni prodajno-servisni centri „Tojota Srbije“ u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku trenutno rade do 15 časova zbog vanrednog stanja i epidemije virusa korona, ali je ova japanska kompanija, u našoj zemlji, a posle otkazivanja tradicionalnog martovsko-aprilskig “BG kar šoua” ponudila svoja vozila po specijalnim uslovima i takozvanim „sajamskim“, ili akcijskim cenama.


Tako su za jedan od najpopularnijih modela „jaris“ pripremili i beskamatne kredite do 3.000 evra na rok otplate od 36 meseci. Pri tome je akcijska cena „tojote jaris stela“ sa VVT-iE motorom od 1,5 litara i 82 kilovata sa šestostepenim menjačem sa 14,520 evra snižena na 11.790 evra što je popust od neverovatnih 2.730 evra.


Ako ste pomislili da je „caka“ u paketu opreme prevarili ste se. Paket „Stela“ nudi puno toga, kako na polju bezbednosti, tako i komfora. Standardnu opremu čine elektronski kontrolisani sistemi za sigurnije kočenje (ABS, EBD i BA), kontrolu stabilnosti i proklizavanja pogonskih točkova (VSC i TRC), pomoć prilikom kretanja na uzbrdicama (HAC), nadzor pritiska u pneumaticima.


Putnicima su na raspolaganju i dodatna zaštita vratne regije i sistem za otpuštanje komandnih papučica u slučaju sudara, dvostepeni prednji vazdušni jastuci, bočni vazdušni jastuci i vazdušni jastuk za kolena vozača, a roditelji s malom decom mogu da bezbedno postave dodatna sedišta uz pomoć ISOFIX priključaka.


U ovom nivou opreme je i kamera za vožnju unazad, prednja i zadnja svetla za maglu, daljinski kontrolisano centralno zaključavanje, servo upravljač, klima uređaj, električne komande za prozore u prednjim vratima, Blutut konekcija za bezbedno telefoniranje tokom vožnje i prenos muzike, „Tojota tač 2“ kolor ekran od sedam inča osetljiv na dodir, audio sistem sa šest zvučnika, USB priključak, svetla s odloženim gašenjem za lakše napuštanje vozila na mračnim parkinzima i još puno toga.Tojota Srbija obezbedila je određenu količinu vozila za isporuku odmah, a kupci mogu da nabave ovo vozilo koristeći pogodnost beskamatnog kredita u vrednosti od 3.000 evra, s rokom otplate do 36 meseci.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vladimir

01.04.2020. 23:10

Ako ostane cena posle pandemije, kupujem. Ipak je to kvalitetan auto koji sigurno vredi tih para.

dragan

04.04.2020. 20:52

па за 3 мјесеца излази нови јарис на тржишта...