Počela proizvodnja nove opel korse: Bestseler iz Saragose

P. Ž.

10. 10. 2019. u 22:41

Почела производња нове опел корсе: Бестселер из Сарагосе

Foto Promo

Nova verzija malog automobila je još modernija, efikasnija, dinamičnija i atraktivnija od svojih prethodnika

Od prvih kamufliranih fotografija, do nedavnog predstavljanja na Sajmu u Frankfurtu, nova "opel korsa" je izazivala ogromno interesovanje poklonika ovog bestselera na točkovima.

Zato je informacija o početku proizvodnje "Opelovog" aduta u ovom segmentu, dočekana sa velikim odobravanjem armije poklonika automobila koji je oduvek, kroz svih pet generacija,plenio atraktivnim, modernim dizajnom, sjajnim odnosom cena-kvalitet , ekonomičnošću i pouzdanošću.

Šesta generacija "korse" sada silazi sa proizvodne trake u španskoj fabrici "PSA grupacije" u Saragosi.

Kralj Španije Felipe VI, generalni direktor "PSA Grupacije" Karlos Tavares i izvršni direktor "Opela" Mihael Lohšeler označili su početak serijske proizvodnje "Opelovog" bisera na ceremoniji sa zaposlenima i gostima.

Pročitajte još - "KORSA" NA STRUJU: Šesta generacija popularnog modela "Opela"

Nova verzija malog automobila je još modernija, efikasnija, dinamičnija i atraktivnija od svojih prethodnika. "Korsa" je jedan od najaerodinamičnijih modela u svojoj klasi i značajno lakša od svog prethodnika. Smanjenje težine se slaže sa ukupnim sportskim utiskom - najlakša "korsa" ostaje ispod brojke od 1.000 kilograma. Pored toga, tu su i vrlo efikasni motori sa manjom potrošnjom goriva i vrednostima emisije CO2 nego kod najboljeg modela iz prethodne generacije.Pročitajte još - Nova "opel korsa" sve bliže

- "Korsa" nije samo jedan od najuspešnijih modela u skorijoj istoriji sa prodatih oko 14 miliona jedinica u prethodnih 37 godina već i prekretnica u našoj električnoj ofanzivi. Već početkom 2020, mi ćemo početi i sa proizvodnjom modela "korse" u Saragosi. Ovo vozilo će biti prvi potpuno električni "Opel" koji je "proizveden u Evropi". Ovo je vrlo jasan znak da donosimo budućnost u fabriku u Saragosi sa novom "korsom" - i da "Opel ide električno", rekao je izvršni direktor "Opela" Mihael Lohšeler.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Боби

11.10.2019. 10:40

Ништа ту ново нема, УГЛАВНОМ СВЕ ИСТО, СЛИЧНО, нека нова ткз облина, или другачија светла, спрдња.