SVETSKA PREMIJERA „DUCATO ELECTRICA“: „Fiat profesional“ i na struju! (FOTO)

P.Živković

02. 07. 2019. u 23:33

СВЕТСКА ПРЕМИЈЕРА „DUCATO ELECTRICA“: „Fiat profesional“ и на струју! (ФОТО)
Novi“dukato“ je uspeo u pokušaju da se poboljša, kroz evoluciju koja ne prestaje već skoro 40 godina
Na svetskoj premijeri novog modela „Fiat ducato MY2020“, evolucije najprodavanijeg modela u klasi,koji je ispunjavao čitav spektar potreba svojih korisnika svih 38 godina, brend „Fiat Professional“ je omogućio i prvi pogled na model “Ducato Electric“– potpuno električnu BEV (baterijsko električno vozilo) verziju ovog vozila – koja će se naći u prodaji tokom 2020. godine i u paru sa modelom “Ducato Natural Power“ koji ide na prirodni gas i time zaokružiti ponudu modela koji idu na alternativni pogon.


Novi“dukato“ je uspeo u pokušaju da se poboljša, kroz evoluciju koja ne prestaje već skoro 40 godina. Odlične performanse, briga o životnoj sredini i ozbiljan fokus na ukupne troškove vlasništva odgovaraju na različite potrebe svakog profesionalnog zadatka. Najbogatija ponuda za jedno vozilo koje je orijentisano „potpuno ka progresu“, sa sofisticiranim i prepoznatljivim stilom i vrhunskom tehnologijom.


Ovakav način razmišljanja podvlači i ono što je korišćeno i kod modela Ducato Electric, prvog potpuno električnog modela brenda, dizajniranog i razvijenog u skladu sa najvišim standardima kvaliteta FCA grupe.



PROČITAJTE I: Fijat i Reno u pregovorima o partnerstvu


Pored toga što nudi ceo asortiman verzija,“dukato elektrik“ će takođe imati modularne opcije veličine baterije, sa autonomijama od 220 do 360 km (NEDC ciklus) i različitim konfiguracijama za punjenje. U kombinaciji sa impresivnim performansama: brzina ograničena na 100 km/h kako bi se optimizovala potrošnja energije, maksimalna snaga od 90 kW i maksimalni obrtni momenat od 280 Nm.

Pored toga, novi električni motor ne oslabljuje najjaču osobinu modela Ducato: najbolju zapreminu prtljaga u klasi, od 10 do 17m3, i vučnu snagu do 1.950 kg, što je takođe najbolje u kategoriji.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)