Evo šta je ženama u Srbiji na 1. mestu pri izboru partnera: Ne, nisu ni novac, ni dobar izgled

NovostiOnline

08. 12. 2019. u 19:18

Ево шта је женама у Србији на 1. месту при избору партнера: Не, нису ни новац, ни добар изглед

Depositphotos

Upravo je ova osobina ono u šta se žene zaljubljuju
Nedavno sprovedena anketa portala "Telegraf" imala je za cilj da utvrdi šta je to što je ženama u Srbiji najvažnije pri izboru partnera.

Nakon što su istraženi stavovi žena iz 180 zemalja sveta koji su pružili bolji uvid u njihove emocionalne karakteristike, došli smo do saznanja da je Japankama pri izboru partnera najvažnije njegovo finansijsko stanje, dok je Evropljankama to najmanje važno. Italijankama je pak, najvažnije seksualno iskustvo partnera, a Amerikankama religijska uverenja potencijalnog partnera.

Šta je ono što je Srpkinjama najvažnije?

"Telegraf" anketa došla je do rezultata da je Srpkinjama najvažnija osobina kod budućeg partnera ljubaznost i to u više od polovine vaših odgovora (55,6 odsto).

Na drugom mestu se našla i finansijska stabilnost potencijalnog partnera sa 22,76 odsto vaših odgovora, a na trećem seksualno iskustvo sa 7,24 odsto glasova.

Da je partner obrazovan, uslov je za samo 6,84 odsto žena, a religijska uverenja za 4,61 odsto.

Najmanje važna Srpkinjama je politička opredeljnost koju bi da stupi u vezu pokolebalo samo 2,89 odsto žena.(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Milan

08.12.2019. 20:23

Smesna anketa. Zene nisu bile iskrene u odgovorima. Zenama je na prvom mestu izgled, i ako nemate sve ostalo, da ste bankrot, klosar i najgori idiot na svetu, nije vazno ako imate izgled, jer zene cene fizicku lepotu iznad svega.

Kako da ne

08.12.2019. 20:44

Ma da, kako da ne. Jedno se odgovara u anketama da se umiri savest, a u zivotu skoro uvek ide na ono drugo, opipljivije.