Ako ste nepredvidivi, zanimljivi ste i uzbudljivi, ali imate više loših strana. Vaši dogovori padaju u vodu, a vaša reč ima malu vrednost. Možda imate dobre namere, ali vam nedostaje unutrašnji kompas zvani „odgovornost“ koji bi vas navodio u istom smeru nezavisno od promena vaših želja i interesa.


U nastavku pogledajte koja četiri znaka najbolje odgovaraju ovom opisu.

Strelac


On ide za svojim zadovoljstvom. Budući da vi ne znate šta je u pojedinom trenutku izvor njegovog zadovoljstva, ne možete predvideti kojim će putem krenuti. Još važnije, ni Strelac to ne zna unapred. On je spontan i ne pravi planove (ili ih menja u hodu). Odlično se snalazi u novim okolnostima i nema potrebe za dugim pripremama pa retko daje naznaku svojih idućih poteza.


Vodolija


Oni su deca hirovitog Urana, planete revolucija i preokreta. Ne osećaju se obaveznima da poštuju ičija pravila, pa ni vlastita. Ne dopuštaju ljudima da im bilo izrekom ili prećutno naređuju šta da rade. Žive u trenutku i misle svojom glavom, a svaki put misle iznova. To ih može navesti da postupe različito nego prethodni put...ili jednako. Da, i to je oblik nepredvidivosti.


Blizanci


Oni se okreću kako vetar duva. I najmanji spoljni uticaj može ih navesti da odustanu od namere i učine nešto sasvim drugo. Redovno se druže s brojnim ljudima i bave mnogim paralelnim aktivnostima koje je teško uskladiti. Već je i jedna nepreciznost ili jedno predomišljanje dovoljno da sruši celu konstrukciju njima i onima s kojima su se dogovarali.


Ovan


Njega je lako oduševiti i naljutiti, a u oba slučaja njegova reakcija je nagla i nedovoljno promišljena. U žaru trenutka izaviće ljubav, otići na put, nešto kupiti, uložiti u biznis, ili će nekog obasuti uvredama, raskinuti odnos, dati otkaz, razbiti predmet, opaliti šamar. Osim što je nagao, Ovan ima reduciran strah pa se olako upušta u opasne, adrenalinske aktivnost kojih se drugi klone.

(tportal.hr)